Bliv freelance tekstforfatter for Topcontent og arbejd fra dit eget hjem, eller hvor du er i verden

Er du tekstforfatter, og søger du freelancearbejde, som du kan udføre i dit eget hjem? Så er du kommet til rette sted! Hos Topcontent tilbyder vi freelancearbejde til en god løn. Når du bliver en del af vores freelanceteam, kan du selv vælge hvornår og hvor ofte, du har lyst til at arbejde. Vi er her altid til at hjælpe, hvis du har brug for det, og vores dygtige korrekturlæsere og managere kan give dig feedback og nyttige råd, som hjælper dig med at gøre dit arbejde endnu bedre.

Hos os skal det være sjovt at arbejde freelance, og derfor forsyner vi dig med guidelines, der gør lettere for dig at skrive forskelligt content. Vi har freelance jobs for forfattere på mere end 15 forskellige sprog. Vi tilbyder ligeledes arbejde med oversættelse til disse sprog. Vores tekstopgaver dækker en bred vifte af emner lige fra sundhed, underholdning, forretningsliv til rejser, så du kan altid finde opgaver, der appellerer til netop dig.

Opret dig som freelancer hos Topcontent

Selvom der findes en del websites med freelanceopgaver for tekstforfattere, så er der ikke mange, der hyrer medarbejdere fra hele verden. Hos Topcontent accepterer vi forfattere fra alverdens lande, og det er ikke svært at blive freelanceforfatter hos Topcontent. Du skal bare oprette en profil, oplyse nøjagtige personlige informationer og vælge det sprog, du kan skrive på. For visse sprog vil du blive bedt om at tage en enkel test for at sikre, at dine sprogkundskaber lever op til vores krav. Og hvis du ønsker at arbejde som oversætter, vil vi ligeledes bede dig om at gennemføre en test.

Fordele ved et job som freelance tekstforfatter hos Topcontent

freelance writing jobsFleksibilitet er en af de mange fordele ved at have et job, som du kan udføre online og fra dit eget hjem. Du kan selv tilpasse din arbejdsdag i forhold til andre forpligtelser og opgaver. Hver opgave er tydeligt prissat, så du nemt kan holde styr på din indtjening, og med opgaver inden for mange forskellige emner kan du frit vælge de opgaver, der tiltaler dig. For at hjælpe dig til at gøre dit arbejde bedst muligt, tilbyder vi desuden et feedback-system og guides til de forskellige opgavetyper. Hvorfor ikke oprette din profil i dag og begynde at tjene penge med det samme!