Gennemsigtig prisstruktur uden skjulte gebyrer

De fleste forbruger-fokuserede firmaer, såsom Topcontent stræber altid efter at sikre gennemsigtighed i deres prisanættelse. Forståeligt nok har forbrugere en interesse i at forstå prisprocessen. Med dette mener vi hele prisfastsættelsesprocessen, i modsætning til bare gennemsigtighed i forbindelse med den endelige pris. Læs videre for at finde ud af mere om, hvordan Topcontent tilbyder klare og gennemsigtige priser for alle dine indholdsbehov.

Gennemsigtig prisansættelse

Hos Topcontent tilbyder vi vores kunder en række indholdstjenester. Hvis du leder efter originalt indhold til din hjemmeside, dine blogindlæg, produktbeskrivelser, guides eller andet, så kan vi hjælpe. Vores professionelle skribenter dækker en lang række emner og virksomheder. Måske har du brug for at få oversat indhold for at nå et globalt publikum? Igen, hos Topcontent kan vores erfarne oversættere håndtere dette for dig.

Vi forstår, at du gerne vil vide den endelige pris på din ordre, og det er derfor, vi holder tingene enkle. Vi opkræver blot en pris pr. ord for både originalt indhold og oversættelse – ingen skjulte gebyrer eller skatter. Bare fortæl os, om du vil have originalt indhold eller en oversættelse og til hvilket/hvilke sprog, og om du vil have standard- eller forretningskvalitetstekst. Så giver vi dig prisen pr. ord.

Sådan afgiver du en ordre

Så hvis du ønsker at prøve os, er det meget let og ligetil at placere en ordre hos os. Du kan gøre brug af de forskellige tilgængelige metoder, herunder et selvbetjeningssystem, hvis du gerne vil have fuld kontrol over dine ordrer. Uanset hvilken metode du vælger at bruge, vil dine ordrer blive modtaget og leveret til dig hurtigt og nemt.

Før du bestiller, kan du få et tilbud uden forpligtelse. Prisen pr. ord varierer ganske enkelt efter type arbejde, sprog og kvalitet. Vores priser er helt gennemsigtige. Vi sørger også for, at du får Top service, hver gang du bestiller hos os. Vi ønsker at opbygge et varigt forhold til dig. Prøv os i dag!