Grib muligheden for nem levering via vores API

Application Programming Interface (API) er en simpel protokol, der tillader interaktion mellem forskellige systemer. API muliggør problemfri overførsel af oplysninger uden behov for manuel styring. Vi har taget dette skridt for at gøre det nemt for vores kunder at bestille og administrere indhold uden at skulle gennemgå den konventionelle vej. Med Topcontents API-integration, kan du oprette forbindelse til din hjemmeside og automatisk oprette og modtage ordrer.

Sådan fungerer det

Processen med at styre ordrer gennem Topcontents API er meget enkel, og kræver kun en lille indsats fra din side, som kan deles i to trin. Det første trin involverer oprettelse af et forbindelsespunkt, så dit system kan kommunikere med Topcontents API. Dette kan let gøres af din udvikler. Når dette er oprettet, kan du følge det næste trin.

Dette trin er, hvor magien sker. Du kan bruge det oprettede forbindelsespunkt til at sende os den tekst, du vil have oversat, og så snart oversættelsen er færdig, modtager du den endelige tekst automatisk i dit system. Du kan også anmode om oprettelse af originale artikler efter specifikke instruktioner, som også leveres automatisk til dit system.

Fordele ved at integrere med Topcontents API

Traditionelt var du nødt til at administrere alt det indhold, du bestilte ved hjælp af vores system, hvilket kunne blive besværligt, hvis din ordre var stor eller indeholdt varierende former. Ved at bruge Topcontents API, indlæses alle ordrer automatisk til dit system når de er færdige, uden at du behøver at blive involveret. Dette gør ordreleveringen hurtigere og blottet for overflødige aktiviteter.

Med Topcontents API kan du tilpasse din ordreforespørgsel, så den passer til din hjemmdiedes stil eller et hvilket som helst format, du ønsker. Husk, at vi ikke kun leverer topindhold, og vi optimerer også vores system for at gøre processen så let som muligt. Alt hvad du behøver at gøre er at kontakte os for at komme i gang med hele processen. Vores support-team er glade for at høre fra dig. Du kan finde mere information her.