Vi skriver og oversætter søgemaskinevenligt indhold

Mere end 1,2 milliarder mennesker over hele verden kan læse, skrive og tale engelsk. Dette lyder måske som en enorm mængde, men der er stadig mange mennesker, der ikke forstår det. Er din virksomhed parat til at kommunikere med dette globale publikum? Hvis svaret er nej, så er det tid til at prøve Topcontent. Vi tilbyder de bedste indholds- og oversættelsestjenester på over 15 forskellige sprog.

Behov for SEO-indhold og oversættelser

Hjemmesider og blogs er tilgængelige for internationale læsere, så det er afgørende at have kvalitetsindhold for at kunne ramme din målgruppe. Det er givetvis ikke muligt for alle at anvende de bedste og mest effektive optimeringsteknikker til søgemaskiner, da mange mennesker ikke har nogen idé om, hvilke typer nøgleord de skal bruge for at blive bemærket af deres publikum og søgemaskiner.

Vores kyndige, erfarne og professionelle skribenter leverer indhold af høj kvalitet, uanset sprog og frist. Vi tilbyder webindhold, blog posts og artikler på over 15 sprog. Så hvis du har brug for store mængder indhold eller oversættelser med hurtig behandlingstid, er Topcontent her for at hjælpe. Arbejdet udføres i henhold til dine givne instruktioner og retningslinjer, og leveres til den fastsatte frist.

Hvordan fungerer det?

Topcontent forstår de tekniske aspekter ved global søgning. Når du har din hjemmeside eller blog på dit modersmål, vil en analyse af, hvordan det lokale publikum søger og finder indhold, bestemme dine søgemaskineoptimeringsstrategier. Og for internationale målgrupper er en af ​​vores teknikker at se på forskellige søgemaskiner, der bruges i forskellige lande, før vi forbereder indhold og oversættelser.

Vi forstår, at for at arbejdet skal være brugbart, skal det lokaliseres. Dette betyder, at nøgleordene og beskrivelserne skal fungere til dit publikum. Denne metode er kendt som geo-targeting. Det implementeres på lokale og internationale hjemmesider og blogs. Når indholdet eller oversættelsen er klar, læses der korrektur og kontrolleres for kvalitet og sammenhæng, inden du modtager det færdige arbejde.